برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی پرورش خلاقیت و معجزه تفکر خلاق در حل مسائل

دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر سمینار و کارگاه آموزشی پرورش خلاقیت و معجزه تفکر خلاق در حل مسائل  3 دی ماه سال 95 برگزار می‌نماید.

آیا می دانید

هر چیزی که امروز عالی به نظر می آید، زمانی غیر ممکن به نظر می رسید اما در پرتو تفکر خلاق نوآورانه چهره نموده است؟ و هر حرکت خلاقانه برخوردار از بکر و پاکی درک جدیدی سرازیر شده از آبشار باورهای پذیرفته شده تان منتج به کالا و خدمتی در یک پیکربندی بدیع و ارزش آفرین است.

آیا می دانید

فقط از طریق تغییر جهتی بنیادی در تفکرمان می توانیم در این عصر جدید موفق شویم. تغییر جهت از تفکر منطقی به خلق انچه هرگز وجود نداشته است. و تجدید حیات سازمانی مان را باید از خزانه های قلبمان آغاز کنیم و منتظر نمانیم که خود باید مسئولیت معماری دگرگون سازی و نوآفرینی شخصی و سازمانی را بپذیریم.

در این دوره:

• با مفاهیم کلیدی، تعاریف و اصطلاحات خلاقیت و  نوآوری آشنا
  • می شوید.
  • به محیط ایجاد اندیشه خلاق ، سازمان فردا، ویژگی های آن و سازمان خلاق شناخت پیدا می کنید.
  • با نظریه نوآوری و انواع اندیشیدن، روشها و مدل های تفکر خلاق
  • آشنا می شوید.
  • به ویژگیهای فرد خلاق، نوآور و موانع خلاقیت بپردازید.
  • با تمرین های عملی ، مورد ها و نمونه ها مهارت های خلاقیت و نوآوری خود را ارتقا ببخشید.

زمان برگزاری دوره: 3 دی ماه

مدت دوره: 8 ساعت

هزینه دوره: 238 هزار تومان (تا 50% تخفیفات ویژه)

مخاطبان دوره

شرکت در این دوره به کلیه علاقه‌مندان به ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پیشنهاد می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تلفن: 64545333

Website:ieoc.aut.ac.ir