برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی مدیریت و برنامه‌ریزی استراتژیک

دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر سمینار و کارگاه آموزشی مديريت و برنامه ریزی استراتژیک  9 و 10 دی ماه سال 95 برگزار می‌نماید.

آیا می دانید

بدون تبدیل افکار بزرگ به گام های عملی و مشخص برای اجرا، آن ها ایده هایی بی نتیجه اند. و این گام های پیاده سازی استراتژی در عمل کدامند؟

آیا می دانید

با کسب مهارت های برداشتن دو گام "آگاهی" و "دانش و تجربه" حرکت برای تحقق اهداف  و کسب تعالی سازمانی با برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک کیفیت- گرا  عینیت می یابد.

در این دوره:

• با مفاهیم کلیدی، تعاریف و اصطلاحات و سیر تطور برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک آشنا می شوید.
  • به چرایی، مزایا، مدل و چرخه برنامه ریزی استراتژیک بپردازید.
  • باعناصر کلیدی کاربست مدیریت و برنامه ر یزی استراتژیک و تله های پیش روی آن آشنا شوید.
  • با اعلام طرح:”توپ گیری “به طرح استقرار، ابعاد، مسائل و چالش های اجرای استراتژیک بپردازید.
  • مهارت تعیین شاخص های کلیدی اندازه گیری و ارزیابی عملکرد، پایش و ارزشیابی برنامه استراتژیک را به دست آورید.

زمان برگزاری دوره: 9 و 10 دی ماه

مدت دوره: 12 ساعت

هزینه دوره: 328 هزار تومان (تا 50% تخفیفات ویژه)

مخاطبان دوره

شرکت در این دوره به کلیه علاقه‌مندان به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و افراد با حداقل سه سال سابقه کار پیشنهاد می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تلفن: 64545333

Website:ieoc.aut.ac.ir