برگزاري دهمين نشست BPM DAY در دانشکده مهندسي صنايع و سيستمهاي مديريت در روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۵/۲۳

دهمين نشست BPM DAY  در روز سه شنبه مورخ 23/05/1397 در دانشکده مهندسي صنايع و سيستمهاي مديريت برگزار خواهد شد.

در سطح جهاني BPM DAY ها به منظور به اشتراک‌گذاري تجارب حوزه BPM و توسط نمايندگان ABPMP برگزار مي‌شود. در هر BPM DAY  يک نماينده از صنعت و يک نماينده از دانشگاه به ايراد سخنراني در خصوص يک موضوع مشخص از BPM مي‌پردازند. در بخش دانشگاهي حوزه‌هاي نو در  BPM معرفي و گزارش‌هاي جهاني ارائه مي‌شود. در بخش تجربي نيز در رابطه با متدولوژي انجام BPM در سازمان موردنظر، چالش‌ها و موانع پيش رو و راه‌هاي گذر از آن‌ها، نتايج بدست آمده و پيشنهاداتي که در اجراي بهتر BPM دارند بحث مي‌شود. از خرداد ماه سال 96 تا به حال  9 جلسه از اين نشست‌هاي BPM DAY به همت نمايندگي انحصاري انجمن بين‌المللي مديريت فرآيندهاي کسب‌وکار در ايران برگزار گرديده است. دهمين نشست  BPM DAY با ارائه بخش علمي توسط آقاي دکتر اکبر اصفهاني‌پور، رياست دانشکده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي اميرکبير مي باشد که ايشان به معرفي دروس حوزه‌ي BPM و رونمايي از MBA تخصصي BPM خواهند پرداخت. اين دوره با همکاري دانشگاه صنعتي اميرکبير و نمايندگي انحصاري انجمن بين‌المللي مديريت فرآيندهاي کسب‌وکار در ايران برگزار خواهد شد. در بخش تجربي  اين نشست آقاي مهندس خسروي سرپرست واحد BPM گلرنگ سيستم، به نمايندگي از اين مجموعه، تجربيات گلرنگ سيستم را در زمينه بهره‌گيري از مديريت فرآيندهاي کسب‌وکار در هلدينگ گلرنگ در اختيار شرکت کنندگان جلسه قرار مي‌دهد.

دکتر مهرداد کرماني، رياست نمايندگي ايراني انجمن بين‌المللي مديريت فرآيندهاي کسب‌وکار در خصوص دوره تخصصي MBA بيان داشت: «باتوجه به روند رو به رشد BPM، افراد بسياري به فعاليت در اين زمينه روي آورده‌اند. بسياري از مديران ارشد فقدان آن را احساس کرده و کسب تخصص در اين زمينه را براي مديران مياني و اجرايي خود الزام نموده‌اند. از طرفي يکي از رشته‌هاي مديريتي که درسال‌هاي اخير در ايران با اقبال عمومي مديران و کارآفرينان روبه‌رو شده است رشته MBA است. با رشد MBAهاي تخصصي و ظهور دانش BPM در ميان رويکردهاي مديريتي،نياز به MBA اين حوزه نيز  احساس مي‌شود. وي هم‌چنين در ارتباط با شرايط شرکت در دهمين BPM DAY  گفت: «اين جلسات در راستاي انجام مأموريت محوله از طرف انجمن بين‌المللي و جهت ترويج دانش و تخصص اين حوزه در سطح کشور برگزار شده و جنبه انتفاعي ندارد؛ به همين خاطر شرکت در اين جلسات رايگان بوده و علاقه‌مندان مي‌توانند تنها با ثبت‌نام در وبسايت انجمن از اين جلسات بهره‌مند شوند. دهمين جلسه روز 23 مرداد ماه ساعت 15:30 در محل دانشکده مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي اميرکبير برگزار خواهد شد.

ارسال کننده خبر: مهندسي صنايع| | تاريخ: ۱۳۹۷/۰۵/۲۱